Sanacije streh in toplotna izolacija stropov

Strehe so najbolj izpostavljen del objekta meteornim vplivom. Strehe predstavljajo pomemben del energetske učinkovitosti objekta, ne glede na to ali streha ravna ali poševna. Ravno zaradi velike izpostavljenosti vremenskih vplivom je potrebno redno pregledovanje in vzdrževanje le teh. Mnogo starejših (ravnih) streh ni toplotno izoliranih ali pa je toplotna izolacija zelo tanka, v mnogo primerih natopljena z vodo s čimer se učinek toplotne izolacije popolnoma izniči.

Najpogostejši tip izvedbe ravne strehe je način kjer se toplotna izolacija (stiropor, kamena volna, XPS – stirodur, poliuretan) nahaja pod hidroizolacijo. Strehe so po navadi zaključene z bitumensko hidroizolacijo s posipom ali pa z nasutjem s pranim prodcem.

Značilnosti dobre strehe:

  • Kakovostni materiali;
  • Dolga življenjska doba;
  • Čim lažje vzdrževanje;
  • Visoka odpornost;
  • Dovršen videz.

Naše podjetje vam ponuja strokovno izvedbo ravne strehe z možnostjo garancije 20 let. Poskrbeli bomo, da vam bomo ponudili vrhunske materiale po najboljših cenah.

Ponujamo vam tudi možnost izolacije tal podstrešnih prostorov. Z Dachboden ploščami izoliramo podstrešje po katerem lahko hodite brez kakršnih koli dodatnih estrihov.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo spletne strani se z njimi strinjate. Za več informacij kliknite "Zasebnost".
Zasebnost Strinjam se