Varstvo osebnih podatkov

Z uporabo naše spletne strani stranke dovoljujejo uporabo osebnih podatkov posredovanih vd-gradbenistvo.si za potrebe obveščanja o ponudbi. Registrirani uporabniki vd-gradbenistvo.si kot upravljavcu dovoljujejo, da vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov, v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Upravljavec zbirke lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, dogodkih in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega oglasnega gradiva, in sicer dokler traja posamezna potreba. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta, in drugo. Navedene podatke lahko vd-gradbenistvo obdeluje za lastne potrebe do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. Vd-gradbenistvo.si za izvedbo storitev lahko uporablja zunanje pogodbene obdelovalce. Vd-gradbenistvo.si podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen v kolikor je to dolžan v skladu z veljavnimi predpisi. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujoči in/ali registrirani uporabniki lahko od vd-gradbenistvo.si kadarkoli zahteva prenehanje pošiljanja oglasnega gradiva in sicer na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

O piškotkih

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Sistemski piškotki

 IME PIŠKOTKA  NAMEN  TRAJANJE  PODJETJE/DOMENA
 _cookie_consent  Shranjevanje nastavitev za uporabo piškotkov  1 leto vd-gradbenistvo.si
92563d248ff6e95a8267cd5836034b34  Prepoznava edinstvene seje na spletnem mestu Seja vd-gradbenistvo.si  

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo spletne strani se z njimi strinjate. Za več informacij kliknite "Zasebnost".
Zasebnost Strinjam se